Information vedr. COVID19

 

Hos JP Group A/S har vi taget vores forholdsregler for at begrænse smittespredningen af COVID19 og sikre vores forsatte drift holdes så tæt på normale forhold som muligt under de nye forhold.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og har i den forbindelse ændret flere af vores procedurer; blandt andet i forbindelse med adgangsforhold til virksomheden, intern organisation i forhold til overholdelse af afstandsanbefalinger og reduktion af berøringsflader samt udsendt information om ønsket hygiejne adfærd fra vores medarbejdere.

Ordreekspedition og forsendelse kører så tæt på normalt som muligt
Vi har bemanding fordelt på kontoret, på hjemme arbejdspladser og i forsendelsen. Grundet udviklingen rundt om i verden har vi tilpasset vores kapacitet, så den passer til den nuværende efterspørgsel.

Vores lager i Danmark, Tyskland og Rusland kører forsat, og vi tilbyder fortsat daglige forsendelser som vanligt.
Vores forskellige speditører melder ud, at de på trods af evt. begrænsninger i de forskellige lande og regioner vil gøre alt for, at vores gods bliver leveret. Dog må vi tage forbehold for forsinkelser grundet den øgede kontrol ved grænserne med videre.

Vi kan desværre på baggrund af situationen i øjeblikket opleve lettere forsinkelser eller leverance problemer. I tilfælde af ændringer i mængder eller leveringstider, holder vi naturligvis som vanligt kunderne løbende orienteret.

Forsendelsesmuligheder i dit land og region
Vi vil holde os løbende opdateret omkring leveringssituationen i de forskellige lande og geografiske områder, og opfordrer vores kunder til følge vores anbefalinger inden afgivelse af ordre.
Læs mere om forsendelse her

Vi forholder os løbende til de ændringer, der måtte ske i de forskellige lande så længe COVID19 florerer, og vil holde vores hjemmeside opdateret.