Job & karriere

Hvis du er på udkig efter et job på vores hovedkontor i Viborg, Danmark eller i et andet land, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send det til direktionssekretær Susanne Harboe på sth@jpgroup.dk

Venligst se vores aktuelle jobopslag nedenfor.

Indkøbsassistent

J.P. Group A/S Viborg

Indrykket 20. april 2021

JP Group a/s tilbyder en attraktiv stilling til en engageret indkøbsassistent, som vil indgå i et friskt indkøbsteam på fem personer. Afdelingen varetager indkøb af mere end 20.000 autoreservedele fordelt på leverandører i mere end 50 lande.
Som medarbejder hos JP Group er man en vigtig medspiller i dagligdagen. Der vil være ansvar og meningsfyldte opgaver med god mulighed for udvikling både fagligt og personligt.

Dine arbejdsopgaver

Som en del af teamet vil du indgå i et til tider hektisk og hastigt ekspanderende miljø, hvor du vil blive klædt godt på til udfordrende opgaver:

  • Disponering og ordrebehandling
  • Egen internationale leverandørportefølje
  • Prisforhandlinger og analysearbejde med henblik på optimering

Din baggrund og profil

Du er uddannet indkøbsassistent og er vant til at arbejde med international handel. Endvidere vil vi lægge vægt på følgende personlige egenskaber:

  • Udadvendt, grundig, engageret og analytisk
  • Du skal have interesse for at arbejde med systemer og erfaring med Microsoft Office-pakken - specielt Excel og meget gerne AX
  • Gode sprogkundskaber – engelsk flydende og gerne kendskab til tysk
  • Du ser udfordringer frem for begrænsninger samtidig med, at du er vedholdende og får gennemført opgaverne
  • Du er selvstændig og er samtidig en god teamplayer, der vil være med til at sikre en velfungerende afdeling med en god stemning

Brænder du for et arbejdsliv med spændende udfordringer, hvor du får lov at stå i forreste række, så send din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Anne E.K. Kristensen på telefon 87 27 12 33. Send venligst din ansøgning via knappen ”søg jobbet online” senest den 30. april 2021. Vi venter naturligvis på den rette, men søger stillingen besat med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


JP Group a/s beskæftiger sig med import og eksport af autoreservedele til bl.a. tyske, franske, italienske og asiatiske biler. Firmaet er beliggende i Viborg og har en årlig international omsætning på 350 mio. kr. og beskæftiger 100 medarbejdere. Hovedlageret er placeret i Viborg og der er satellitlager i Tyskland. Virksomheden kendetegnes ved foretagsomhed, købmandsskab, korte beslutningsveje, hjælpsomhed, stabilitet og er et rart sted at være. IT-platformen er Microsoft Dynamics AX 2009, og koncernsproget er dansk.

 

Ansøg her