Partnere

ISO

 

 

Dette kvalitetsstyresystem giver dig og din forretning klare definitioner på processer, værdier, fortløbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende kvalitetsstyreredskab.

Læs mere
JOHS. PEDERSEN A/S

 

 

Produktion af udstødningssystemer til europæiske og asiatiske biler, værktøj, specialkonstruktioner, rørkonstruktioner og metalprofiler, CNC maskinel, interiør og generelle reservedele til eksempelvis tog.

Læs mere
Empi

JP Group a/s bekendtgør strategisk alliance - den berømte EMPI produktlinje.

Hvem er Empi... I mere end 60 år har EMPI designet, perfektioneret og fremstillet det bedste inden for luftkølet udstyr til din VW.
Deres historie er indlejret i at skabe produkter, der sætter standarden for vores marked. Når man er leder, skal man være en pioner og en innovatør.
De komponenter EMPI tilbyder, repræsenterer kits og dele, det allernyeste inden for fremstillingsprocesser, materialesammensætninger og ingeniørteknikker.
I dag og i morgen, så se til EMPI som innovatoren på VW luftkølede markedsplads. JP Group er stolte af at blive annonceret som den europæiske hoveddistributør for den berømte EMPI produktlinje.
Det betyder, at vi lagerfører, distribuerer og markedsfører EMPI produkter direkte fra vores JP hovedkontor og hovedlager i Viborg, Danmark.

Se EMPI og alle Classic kataloger her

Download Empi 2022 plakat/kalender

Læs mere
HOVWDIAUDI

 

 

Salg af reservedele og udstyr til biler i Danmark.

Læs mere
TecAlliance

 

 

Registreret leverandør hos TecAlliance - Tecdoc/Teccom

De viste data, og i særdeleshed hele databasen, må ikke kopieres. Det er ikke tilladt at distribuere de førnævnte data uden forudgående skriftlig aftale med TecDoc endsige at lade en sådan handling udføre af tredje part. En handling i modstrid med denne anvisning krænker ophavsretten og vil blive retsforfulgt.(Kun på engelsk)

Læs mere
Wonder Classic Cars

Kig nærmere på JP Group ejer, Martin Pedersens imponerende bilsamling, hvor størstedelen er klassiske tyske sportsbiler.

Besøg side
GARIA

 

 

Garia er en unik kombination af design, kvalitet og passion og adskiller sig fundamentalt fra traditionelle golfbiler og repræsenter dermed et paradigmeskift i industrien skabt igennem visionær innovation og udviklingsprocesser. (Kun på engelsk)

Læs mere
GVA

 

 

Foreningen Autoteile-Handel e.V. (GVA) er en Brancheforening og politisk stedfortræder for den frie reservedelshandel i Tyskland. Derudover taler foreningen også på vegne af de godt 2000 enkelte forhandlere af reservedele. GVA består i øjeblikket af 133 handelsvirksomheder med over 1000 afdelinger og 121 reservedelsproducenter.(Kun på tysk)

Læs mere
DANISH AUTOMOTIVE GROUP

 

 

Fokuserer på at styrke internationaliseringen af dansk viden og på at udvide omfanget af eksport af danske produkter til automobilindustrien på global plan. (Kun på engelsk)

Læs mere