Præsentation

EN STÆRK FAMILIE

Med base i Viborg, Danmark, har JP Group a/s været en 100 % familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1975. I dag er JP Group en af ​​verdens førende virksomheder på eftermarkedet, der producerer og sælger højkvalitetsreservedele og tilbehør til europæiske og asiatiske biler til kunder i mere end 90 lande. Vores sortiment omfatter mere end 23.500 varenumre, som alle følger OE kvalitetsstandarder. Desuden er vi en af ​​de foretrukne leverandører af eksklusive reservedele og tilbehør til klassiske biler fra VAG og Porsche.

OMFATTENDE PRODUKTSORTIMENT

Produktsortimentet indeholder komponenter af høj kvalitet til en meget bred vifte af biler som fx bremser, filtre, styretøj og undervognsdele, metal gummidele, elektriske dele, startere, turboladere, vandpumper og mange andre. Desuden producerer vi høj kvalitetsudstødningssystemer og karrosseridele i vores Viborg-baserede søsterselskab Johs. Pedersen a/s. Yderligere importerer vi reservedele fra store producenter i mere end 45 forskellige lande.

FORPLIGTET TIL KVALITET

For at imødekomme kundernes forventninger og for at sikre en høj kvalitet i alle vores produkter har vi etableret kvalitetsafdelinger i Danmark og Kina. Vi gennemfører både stikprøvetests og længerevarende tests i biler. Sidst men ikke mindst er vores kvalitetssystem ISO 9001 certificeret.

KONSTANT UDVIKLING

Med mere end 42.000 m2 til produktions- og lagerfaciliteter garanterer vi en høj leveringssikkerhed inden for alle produktkategorier. Som et stort skridt for at sikre vores fremtidige udvikling og for at være så tæt på vores kunder som muligt har vi udvidet vores internationale salgsteam. I dag har vi 13 højtuddannede salgschefer i hele verden. Vi støtter også vores kunder med en bred vifte af forskelligt salgs- og marketingmateriale. Vi tilbyder brochurer for alle produktkategorier, både digitale og på tryk - herunder også muligheden for at generere personlige kataloger. Det komplette sortiment er også tilgængeligt på vores egen webshop, TecDoc samt TecCom.