Showrooms

Hos JP Group har vi æren af at invitere mange af vores gode samarbejdspartnere ind i et univers af klassiske biler i vores to showrooms i Viborg.

Til dem som endnu ikke har set de flotte showrooms, har vi skabt et 3D univers hvori man kan klikke sig rundt mellem de flotte biler.

Dyk ind i en verden af klassiske biler, om interessen findes hos VW, Porsche eller endnu mere specifikt Porsche 356 har vi skabt en unik oplevelse gennem tre individuelle opstillinger.

Se videoen her hvor CEO, Torben Pagh præsenterer JP Group og de 3D virtuelle showrooms

Showroom 2

I samarbejde med Expo Partner har vi skabt dette 3D univers hvor man kan få en rundtur blandt de vidunderlige klassiske biler. Vi har fremstillet 3 individuelle showrooms med henholdsvis de klassiske VW-biler så som Type 1 Beetle de tre generationer af VW-transporter. Ydermere et showroom med de kendte Porsche modeller og et mere dybdegående showroom med Porsche 356 i flere varianter. Udforsk dem lige herunder. 

General VW showroom

General Porsche showroom

Porsche 356 showroom

Showroom 1

I samarbejde med Dania Academy Hybrid Degrees har XploR XR udarbejdet en 3D virtuel rundtur af vores showroom ved vores hovedkvarter i Viborg.

XploR XR er en virksomhed, der beskæftiger sig med at udvikle XR løsninger til organisationer. Dette gøres over længere samarbejder, der kvalitetssikre produkterne og sørger for en konstant udvikling. XploR XR ejer alle rettighederne til materialet af den virtuelle rundtur.

Billedarkiv

Fotos fra vores 1.000 m2 store topmoderne showroom på vores hovedkontor i Viborg, Danmark.
Vi udstiller mange Porsche og Volkswagen modeller og bruger dem til udvikling og testformål.

Showroom er kun åben for besøgende i forretningsøjemed og med forudindgået aftale.