AUTOMECHANIKA, FRANKFURT 2018
20/09-2018

Også i år var JP Group til stede på Automechanika i Frankfurt. På fem messedage besøgte flere hundrede kunder, potentielle kunder, leverandører og privatpersoner vores stand. I år var hele salgsafdelingen til stede. Således havde vores kunder muligheden for at møde deres kontaktpersoner personligt.
På selve standen var der meget at opdage. I reolen kunne man finde bekendte, såvel som nye produkter fra JP Group Line og Classic Line. Eksempelvis Soft-Flexrør og EGR-ventiler. Produkterne fra vores egen produktion blev på ukonventionel vis ombygget og fremvist. Således blev en Porsche front omdannet til en sofa, som tiltrak mange blikke og blev et ønsket hvilested for mange. Golfvognen, som ikke kun hører hjemme på golfpladsen, men som også bringer posten ud, havde i lastrummet 2 kaffemaskiner som tilberedte diverse forskellige kaffespecialiteter. Frisktappet øl fra det hjemlige Viborg kunne fås ved VW Samba-baren. Til den lille sult blev der serveret snacks i form af dansk ost og pølse.
Torsdag aften var der traditionen tro fest på standen. I en afslappet atmosfære blev der på dansk vis hygget, spist og drukket. Dans og latter blev det også til, som det i Danmark er normen blandt venner.
JP Group vil gerne sige mange tak til alle kunder og besøgende, og vi glæder os til et gensyn i 2020.